Šport > Nogomet
71 ogledov

Bačinović: Chelsea in Man United pozabljena

Slovenija zbor reprezentanca Ptuj hotel Primus Armin Bačinović Saša Despot
Slovenski nogometni reprezentant Armin Bačinović bo novo sezono preživel v italijanski Serie B pri Veroni. Čeprav je bil še pred letom dni tarča največjih klubov, je po dolgem ugibanju, kje bo nadaljeval kariero, s prestopom očitno zadovoljen, saj si želi čim več igrati.

Armina Bačinovića, ki je v zadnji sezoni malo igral za Palermo, mučila pa ga je tudi poškodba kolena, so letos Sicilijanci poslali na posojo v italijanskega drugoligaša Hellas Verono.

Slovenski reprezentant je z novim moštvom trenutno na pripravah v italijanskem smučarskem središču Val Gardena. Čeprav je bil do zadnjega v igri za prestop v Fiorentino in Padovo, pred tem pa so se omenjali celo sloviti klubi, kot sta Chelsea in Manchester United, pa je Bačinović v novi sredini zadovoljen. Za italijanski spletni portal TuttoHellasVerona.it je slovenski vezist povedal: "Škoda, da mi Palermo ni pustil oditi že v zimskem prestopnem roku. Manchester United in Chelsea sta zame zgodovina. Zdaj sem srečen, da sem v moštvu, kjer bom spet veliko igral. Nazaj bi rad prišel močnejši kot prej. AZ vedno ne bom ostal v Serie B!"