Šport > Nogomet
31 ogledov

Bačinović v Verono, Volaš v Rusijo

giovinco bačinović parma palermo EPA
Dva slovenska reprezentanta sta dobila nova kluba. Armin Bačinović se po minute odpravlja v Serie B, Dalibor Volaš pa je Moldavijo zamenjal za Rusijo.

Slovenski reprezentančni nogometaš Armin Bačinović bo v prihodnji sezoni igral za italijanskega drugoligaša Hellas Verono. Vezist, ki je sicer član Palerma, je večino pretekle sezone preživel ob igriščih in okreval po poškodbi kolena, njegovo selitev v Serie B pa so potrdili tudi na spletni strani Verone. Bačinovića sta si v svojih vrstah želeli tudi Fiorentina in Padova, a do prestopa zaradi poškodbe ni prišlo.

Dalibor Volaš, ki je v pretekli sezoni kot posojen nogometaš moldavskega Šerifa igral za državne prvake iz Maribora, ima novega delodajalca. Petindvajsetletni napadalec bo naslednji dve sezoni nosil dres novega ruskega prvoligaša Mordovije iz Saranska. Za ta klub je leta 2010 igral tudi Slovenec Borut Semler, ki je v 32 nastopih dosegel en zadetek.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.