Šport > Nogomet
29 ogledov

Bačinović poškodovan, rada bi ga Fiorentina

Delio Rossi (Lazio) se je izognil drugemu zaporednemu porazu na Olimpicu. Žurnal24 main
Italijanski mediji so pod drobnogled spet vzeli slovenskega reprezentanta Armina Bačinovića, ki ga ne selijo več v Chievo, pač pa v Fiorentino, omenja se celo Milan. Bačinović pa nima sladkih skrbi. Danes ga čaka magnetna resonanca, ki bo pokazala, kako načeto je levo koleno.

Italijanski mediji so predstavo Armina Bačinovića v dresu Palerma proti Chievu ocenili kot slabo, a to naj po besedah njegovega agenta Amirja Ružnića predstavnikov kluba iz Verone ne bi odvrnilo od morebitnega nakupa slovenskega reprezentanta. "Dogovor o prestopu v Chievo sploh ni padel v vodo, vse je še odprto. A so zdaj v igri drugi, bolj zveneči klubi," nam je dejal Ružnić, ki smo ga vprašali, ali sta ti dve opciji Milan in Fiorentina.

"Da bi šel v Milan, to ne drži. S trenerjem Milana Massimilianom Allegrijem sem dober prijatelj in se z njim slišim vsaj vsakih deset dni, tako da bi vedel, ali bi bilo kaj na tem. Drži pa, da je za Bačinovića spet resno zagrizla Fiorentina. Za prestop oziroma posojo do junija z možnostjo kasnejšega odkupa obstaja obojestranski interes. Saj veste, kdo je tam trener," je dejal na to, da si Bačinovića v vijoličastem dresu močno želi videti nekdanji trener Palerma Delio Rossi.

Ružnića smo povprašali, kako resna je poškodba Bačinovića: "Drži, da si je Bačinović poškodoval levo koleno. Danes ga čaka magnetna resonanca, tako da čakam na zdravniške izvide, ki naj bi bili znani najkasneje jutri. Upamo, da poškodba ni resna, saj bo glavna ovira pri morebitnem prestopu."

Za Bačinovića se poleg Fiorentine in Chieva resno zanima tudi angleški prvoligaš Aston Villa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.