Šport > Nogomet
27 ogledov

"Jojo nikamor, Bačko morda"

Slovenija zbor reprezentanca Ptuj hotel Primus Armin Bačinović Saša Despot
Josip Iličić in Armin Bačinović skoraj zagotovo ostajata pri Palermu, pravi njun agent Amir Ružnić. Nekaj več možnosti obstaja za odhod Bačinovića: "Bačinović bo šel, če bo predsednik Zamparini rekel, da gre, in če se bova jaz in Bačko s tem strinjala."

Amir Ružnić, odličen poznavalec razmer na italijanskem škornju, pravi, da do večjih premikov njegovih varovancev ne bo prišlo: "Josip Iličić stoodstotno ostaja v Palermu, klubov ne bosta menjala niti Jasmin Kurtić niti Siniša Anđelković. Pri Arminu Bačinoviću se nekaj dogaja, ampak je še vse v povojih."

"Ne vem, kdo je to"

V nedeljo se je oglasil italijanski agent Claudio Pasqualin in med drugim dejal, da se Palermo zanima za vezista Chieva Luco Rigonija, v tem primeru pa bi odšel prav Bačinović. Je v njegovih besedah torej kaj resnice? "Ne vem sploh, kdo je ta Pasqualin. Sploh me ne zanima, kaj ta gospod govori. Bačinović bo šel, če bo predsednik Zamparini rekel, da gre, in če se bova jaz in Bačko s tem strinjala. Vse, kar govori ta Pasqualin, je brezpredmetno. In lahko zatrdim, da če bi moral oditi, ne bi imel težav pri iskanju novega kluba. Klubi se zanj konkretno zanimajo," je odločno dejal Ružnić. So v igri italijanski ali tuji klubi? "Tako eni kot drugi. Ampak glede na to, da ga najbolj poznajo italijanski klubi, bi imel največ možnosti, da ostane v Italiji."

Brez velikih premikov

"Ne pričakujem nobenih velikih premikov. Če se bo kaj zgodilo, bo to zamenjava igralcev, kar se pač dogaja v januarskem roku. Če se bo kaj dogajalo, se bo med velikimi klubi. Ampak pravi prestopni rok je poleti," pričakuje Ružnić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.