Bačinović norel ob zamenjavi

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenski reprezentant Armin Bačinović je tekmo Serie A proti Sieni za Palermo začel v prvi enajsterici, a ga je domači trener Devis Mangia zamenjal že v 34. minuti.
Oglej si celoten članek

Vzrok za zgodnjo menjavo Armina Bačinovića, ki mu letos pri Palermu ne cvetijo rožice, ni bila poškodba. Odločitev trenerja Devisa Mangie, da zamenja slovenskega nogometaša, Bačinovića ni pustila ravnodušnega. To je jasno izrazil ob odhodu z zelenice, ko se ni želel usesti na klop za rezerve in je jezno brcal, pišejo italijanski mediji.

Trener je namesto Mariborčana na zelenico poslal bolj dinamičnega Nicolasa Bertolo. Nekdanji nogometaš Maribora je bil razmeroma zgodaj zamenjan že na gostovanju v Parmi, ko je moral kljub dobri predstavi že v 55. minuti z igrišča. Trener je novinarjem po vnovični zgodnji menjavi slovenskega reprezentanta dejal, da ni bil zadovoljen z igro na sredini igrišča, ter, da je bil mnenja, da je treba spremeniti sistem igre. Bačinoviću so navijači kljub hitri menjavi namenili aplavz, ob koncu tekme pa niso mogli biti zadovoljni, saj je edini zadetek na tekmi v 63. minuti dosegel prekaljeni Romun Adiran Mutu. Josip Iličić je za Palermo igral vseh devetdeset minut.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.