Šport > Nogomet
70 ogledov

Bačinović norel ob zamenjavi

Slovenija zbor reprezentanca Ptuj hotel Primus Armin Bačinović Saša Despot
Slovenski reprezentant Armin Bačinović je tekmo Serie A proti Sieni za Palermo začel v prvi enajsterici, a ga je domači trener Devis Mangia zamenjal že v 34. minuti.

Vzrok za zgodnjo menjavo Armina Bačinovića, ki mu letos pri Palermu ne cvetijo rožice, ni bila poškodba. Odločitev trenerja Devisa Mangie, da zamenja slovenskega nogometaša, Bačinovića ni pustila ravnodušnega. To je jasno izrazil ob odhodu z zelenice, ko se ni želel usesti na klop za rezerve in je jezno brcal, pišejo italijanski mediji.

Trener je namesto Mariborčana na zelenico poslal bolj dinamičnega Nicolasa Bertolo. Nekdanji nogometaš Maribora je bil razmeroma zgodaj zamenjan že na gostovanju v Parmi, ko je moral kljub dobri predstavi že v 55. minuti z igrišča. Trener je novinarjem po vnovični zgodnji menjavi slovenskega reprezentanta dejal, da ni bil zadovoljen z igro na sredini igrišča, ter, da je bil mnenja, da je treba spremeniti sistem igre. Bačinoviću so navijači kljub hitri menjavi namenili aplavz, ob koncu tekme pa niso mogli biti zadovoljni, saj je edini zadetek na tekmi v 63. minuti dosegel prekaljeni Romun Adiran Mutu. Josip Iličić je za Palermo igral vseh devetdeset minut.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.