Bačinović v Verono, Volaš v Rusijo

Foto: EPA
Foto: EPA
Dva slovenska reprezentanta sta dobila nova kluba. Armin Bačinović se po minute odpravlja v Serie B, Dalibor Volaš pa je Moldavijo zamenjal za Rusijo.
Oglej si celoten članek

Slovenski reprezentančni nogometaš Armin Bačinović bo v prihodnji sezoni igral za italijanskega drugoligaša Hellas Verono. Vezist, ki je sicer član Palerma, je večino pretekle sezone preživel ob igriščih in okreval po poškodbi kolena, njegovo selitev v Serie B pa so potrdili tudi na spletni strani Verone. Bačinovića sta si v svojih vrstah želeli tudi Fiorentina in Padova, a do prestopa zaradi poškodbe ni prišlo.

Dalibor Volaš, ki je v pretekli sezoni kot posojen nogometaš moldavskega Šerifa igral za državne prvake iz Maribora, ima novega delodajalca. Petindvajsetletni napadalec bo naslednji dve sezoni nosil dres novega ruskega prvoligaša Mordovije iz Saranska. Za ta klub je leta 2010 igral tudi Slovenec Borut Semler, ki je v 32 nastopih dosegel en zadetek.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.