Bailey nič več pri Olimpiji

Foto: Žurnal24 dzikicbailey_main_sad
Ameriški branilec Maurice Bailey in košarkarski klub Union Olimpija sta sporazumno prekinila sodelovanje. Razlog za odhod Američana je preveliko število branilcev v ljubljanski ekipi.
Oglej si celoten članek

Košarkarski klub Union Olimpija in ameriški branilec Maurice Bailey sta se danes sporazumno razšla. Razlog je preveliko število branilcev v ekipi. Bailey je v prejšnji sezoni dosegal povprečno 11,2 točke in 2,3 podaje na tekmo v ligi NLB in 9,1 točke in dve podaji v evroligi.

"Maurice Bailey je bil odličen branilec za naš klub. Bil je pravi profesionalec tako na igrišču kot izven njega. Glede na veliko število branilcev, ki jih imamo trenutno v ekipi, razumemo igralčevo željo, da si poišče mesto v drugi sredini v Evropi. Spoštujemo vse, kar je Maurice naredil za klub, in mu želimo vse najboljše v novem klubu," je ob tem povedal direktor kluba Igor Dolenc.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.