Šport > Košarka
8 ogledov

Bailey nič več pri Olimpiji

dzikicbailey_main_sad Žurnal24 main
Ameriški branilec Maurice Bailey in košarkarski klub Union Olimpija sta sporazumno prekinila sodelovanje. Razlog za odhod Američana je preveliko število branilcev v ljubljanski ekipi.

Košarkarski klub Union Olimpija in ameriški branilec Maurice Bailey sta se danes sporazumno razšla. Razlog je preveliko število branilcev v ekipi. Bailey je v prejšnji sezoni dosegal povprečno 11,2 točke in 2,3 podaje na tekmo v ligi NLB in 9,1 točke in dve podaji v evroligi.

"Maurice Bailey je bil odličen branilec za naš klub. Bil je pravi profesionalec tako na igrišču kot izven njega. Glede na veliko število branilcev, ki jih imamo trenutno v ekipi, razumemo igralčevo željo, da si poišče mesto v drugi sredini v Evropi. Spoštujemo vse, kar je Maurice naredil za klub, in mu želimo vse najboljše v novem klubu," je ob tem povedal direktor kluba Igor Dolenc.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.