Bajde za lepo odškodnino v Maribor

Foto: NK Maribor
Foto: NK Maribor
Celjani so se poslovili od Gregorja Bajdeta, ki je okrepil slovenske državne prvake.
Oglej si celoten članek

Celjani so za prestop Gregorja Bajdeta v Maribor iztržili med 300.000 in pol milijona evrov, poroča športni dnevnik Ekipa SN. Tako so Celjani izgubili še enega člana udarne zasedbe v minuli sezoni, v letošnjem poletju pa so zaslužili že zajeten kupček denarja, predvsem z Benjaminom Verbičem.

Bajde, ki je z Mariborčani podpisal triletno pogodbo, je v Celje prišel iz Interblocka pred sezono 2012/13, v celjskem dresu pa je zbral 78 ligaških nastopov in dosegel dvanajst zadetkov. Vseskozi je bil tudi član mlajših selekcij slovenske reprezentance.

"Vesel sem zanj, saj je s prestopom v Maribor napravil velik korak v karieri," je ob prestopu dejal športni direktor Celja Ambrož Kranjc. "Prav tako pomeni ta prestop še eno potrditev naše strategije uveljavljanja mladih nogometašev, saj je pred tremi leti v Celje prišel kot mlad in neuveljavljen potencial. V vsem tem času se je predano posvečal nogometu, pošteno izpolnjeval vse naloge, zato je prestop v Maribor primerna nagrada zanj, hkrati pa tudi pot in motiv za vse ostale mlade nogometaše v našem klubu," je dodal Kranjc

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.