Šport > Nogomet
32 ogledov

Bajde za lepo odškodnino v Maribor

Gregor Bajde NK Maribor
Celjani so se poslovili od Gregorja Bajdeta, ki je okrepil slovenske državne prvake.

Celjani so za prestop Gregorja Bajdeta v Maribor iztržili med 300.000 in pol milijona evrov, poroča športni dnevnik Ekipa SN. Tako so Celjani izgubili še enega člana udarne zasedbe v minuli sezoni, v letošnjem poletju pa so zaslužili že zajeten kupček denarja, predvsem z Benjaminom Verbičem.

Bajde, ki je z Mariborčani podpisal triletno pogodbo, je v Celje prišel iz Interblocka pred sezono 2012/13, v celjskem dresu pa je zbral 78 ligaških nastopov in dosegel dvanajst zadetkov. Vseskozi je bil tudi član mlajših selekcij slovenske reprezentance.

"Vesel sem zanj, saj je s prestopom v Maribor napravil velik korak v karieri," je ob prestopu dejal športni direktor Celja Ambrož Kranjc. "Prav tako pomeni ta prestop še eno potrditev naše strategije uveljavljanja mladih nogometašev, saj je pred tremi leti v Celje prišel kot mlad in neuveljavljen potencial. V vsem tem času se je predano posvečal nogometu, pošteno izpolnjeval vse naloge, zato je prestop v Maribor primerna nagrada zanj, hkrati pa tudi pot in motiv za vse ostale mlade nogometaše v našem klubu," je dodal Kranjc

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.