Balažic našel klub, a ne v Angliji

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenski branilec Gregor Balažic je novi član Partizana. S trenutno vodilno ekipo srbskega prvenstva je sklenil pogodbo za leto in pol so zapisali pri Večernjih novostih.
Oglej si celoten članek

Obramba črno-belih bo imala slovenski predznak, saj bo Gregor Balažic zaigral skupaj z reprezentantom Brankom Ilićem. Šestindvajsetletnik se je Partizanu pridružil kot prost igralec, saj mu je konec decembra potekla pogodba z ukrajinskim prvoligašem Karpatyjem iz Lvova.

Za nekdanjega člana Mure, Espanyola, Águilasa in Gorice, kot mladinec je bil tudi član lizbonske Benfice, sta se pred zimskim prestopnim rokom sicer resno zanimala tudi angleška premierligaša Queens Park Rangers in Crystal Palace. "Ne vem, kje bom nadaljeval svojo kariero. Imam kar nekaj ponudb, ne prihajajo samo iz Anglije, ampak tudi iz Francije, Italije in drugih držav," je že novembra dejal Balažic, ki je v izbrani vrsti Slovenije doslej zbral dva nastopa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.