Šport
27 ogledov

Balažic našel klub, a ne v Angliji

Gregor Balažic EPA
Slovenski branilec Gregor Balažic je novi član Partizana. S trenutno vodilno ekipo srbskega prvenstva je sklenil pogodbo za leto in pol so zapisali pri Večernjih novostih.

Obramba črno-belih bo imala slovenski predznak, saj bo Gregor Balažic zaigral skupaj z reprezentantom Brankom Ilićem. Šestindvajsetletnik se je Partizanu pridružil kot prost igralec, saj mu je konec decembra potekla pogodba z ukrajinskim prvoligašem Karpatyjem iz Lvova.

Za nekdanjega člana Mure, Espanyola, Águilasa in Gorice, kot mladinec je bil tudi član lizbonske Benfice, sta se pred zimskim prestopnim rokom sicer resno zanimala tudi angleška premierligaša Queens Park Rangers in Crystal Palace. "Ne vem, kje bom nadaljeval svojo kariero. Imam kar nekaj ponudb, ne prihajajo samo iz Anglije, ampak tudi iz Francije, Italije in drugih držav," je že novembra dejal Balažic, ki je v izbrani vrsti Slovenije doslej zbral dva nastopa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.