Bale: "Ne bom več oblekel dresa Tottenhama"

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Po poročanju dveh angleških tabloidov je Gareth Bale svojim reprezentančnim kolegom zatrdil, da ne bo več igral za Tottenham.
Oglej si celoten članek

Valižanski zvezdnik Gareth Bale, čigar prestop iz Tottenhama v Real Madrid se pričakuje že celotno poletje, naj bi svojim kolegom v reprezentanci povedal, da ne bo nikoli več igral za Spurs. Wales se bo doma pomeril z Irsko, Bale pa zaradi domnevne poškodbe ne bo igral.

"Nikoli več ne bom nosil dresa Tottenhama," je po navedbah Suna soigralcem dejal vse bolj jezni Bale. Zvezdnik naj bi predvsem zameril prvemu operativcu kluba iz severnega Londona Danielu Levyju, ki naj bi mu obljubil, da bo v primeru neuvrstitve v Ligo prvakov in istočasne bogate ponudbe privolil v prestop.

"Gareth je zagrenjen"

The Mirror navaja izjavo nogometaševega "tesnega prijatelja", ki je prav tako potrdil, da je prestopna saga vplivala na razpoloženje Garetha. "Gareth je zmeden in zagrenjen. Ne more razumeti, da ga Spurs nočejo prodati niti za najvišjo odškodnino v zgodovini nogometa.

Bale je nezadovoljen tudi zaradi odnosa s trenerjem Andréjem Villas-Boasom, ki vztrajno ponavlja klubsko stališče o Balovem ostanku na White Hart Lane, v preteklosti pa sta sodelovala zelo dobro. Obenem portugalski strateg poudarja, da krilni napadalec v letošnji sezoni ni odigral še nobene tekme za Tottenham zaradi poškodbe, medtem ko vse več ljudi zatrjuje, da gre pri tem le za čakanje na selitev špansko prestolnico.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.