Šport > Nogomet
14 ogledov

Bale: "Ne bom več oblekel dresa Tottenhama"

gareth bale Reuters
Po poročanju dveh angleških tabloidov je Gareth Bale svojim reprezentančnim kolegom zatrdil, da ne bo več igral za Tottenham.

Valižanski zvezdnik Gareth Bale, čigar prestop iz Tottenhama v Real Madrid se pričakuje že celotno poletje, naj bi svojim kolegom v reprezentanci povedal, da ne bo nikoli več igral za Spurs. Wales se bo doma pomeril z Irsko, Bale pa zaradi domnevne poškodbe ne bo igral.

"Nikoli več ne bom nosil dresa Tottenhama," je po navedbah Suna soigralcem dejal vse bolj jezni Bale. Zvezdnik naj bi predvsem zameril prvemu operativcu kluba iz severnega Londona Danielu Levyju, ki naj bi mu obljubil, da bo v primeru neuvrstitve v Ligo prvakov in istočasne bogate ponudbe privolil v prestop.

"Gareth je zagrenjen"

The Mirror navaja izjavo nogometaševega "tesnega prijatelja", ki je prav tako potrdil, da je prestopna saga vplivala na razpoloženje Garetha. "Gareth je zmeden in zagrenjen. Ne more razumeti, da ga Spurs nočejo prodati niti za najvišjo odškodnino v zgodovini nogometa.

Bale je nezadovoljen tudi zaradi odnosa s trenerjem Andréjem Villas-Boasom, ki vztrajno ponavlja klubsko stališče o Balovem ostanku na White Hart Lane, v preteklosti pa sta sodelovala zelo dobro. Obenem portugalski strateg poudarja, da krilni napadalec v letošnji sezoni ni odigral še nobene tekme za Tottenham zaradi poškodbe, medtem ko vse več ljudi zatrjuje, da gre pri tem le za čakanje na selitev špansko prestolnico.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.