Šport > Nogomet
13 ogledov

''Dovolj o Balu, Villas-Boas je jezen''

carlo ancelotti zinedine zidane EPA
Trener Reala Madrida Carlo Ancelotti na tiskovni konferenci pred obračunom s Chelseajem ni hotel odgovarjati na vprašanja o Garethu Balu.

Carlo Ancelotti, trener Reala Madrida, si je vzel k srcu izjave trenerja Tottenhama Andréa Villas-Boasa, ki je dejal, da si Spursi zaslužijo več spoštovanja s strani španskega prvoligaša.

Villas-Boas je ciljal na sago o Garethu Balu, portugalskega stratega pa je zmotilo, da je Real podrobnosti o pogajanjih za Valižana razkril pred koncem sezone.

Galaktiki se trenutno mudijo v Miamiju, kjer jih danes čaka obračun s Chelseajem, Ancelotti pa med pogovorom s predstavniki sedme sile o Balu ni želel razpravljati. ''Ne bom govoril o Balu, ker sem razjezil Villas-Boasa in ne želim razjeziti še koga. Rekel nisem nič posebnega, vendar raje ne bi razpravljal o tem,'' je povedal Ancelotti.

Real bo zapravil 200 milijonov

Po poročanju The Telegrapha naj bi Gareth Bale, če se bo Realu uspelo dogovoriti za njegov prestop, beli balet stal več kot 200 milijonov evrov.

Španski prvoligaš naj bi za Bala odštel 120 milijonov, če pa prištejemo nogometaševo letno plačo in špansko davčno zakonodajo, po kateri je treba državi plačati 52 odstotkov, bo številka narasla krepko čez 200 milijonov.

Mills: ''Ne moremo ga prisiliti''

Direktor Tottenhama, sir Keith Mills, je dejal, da si Bala želijo v ekipi, vendar se zaveda, da ga bodo zelo težko zadržali. ''Zelo si želimo, da bi Bale ostal. Če si igralec želi oditi, ga je težko zadržati. To smo videli pri drugih klubih. Čeprav ima sklenjeno pogodbo, ga ne moremo prisiliti, da igra za nas,'' je povedal Mills.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.