Šport > Nogomet
15 ogledov

Villa-Boas napadel Ancelottija in Real

andre villas boas EPA
Trener Tottenhama André Villas-Boas meni, da je Real Madrid ravnal napačno, ko je javno oznanil ponudbo za prestop Garetha Bala.

Neizbežni prestop Garetha Bala iz dneva v dan polni časopisne stolpce po vsem svetu. Vprašanjem o prestopu Valižana, ki se bo za 120 milijonov evrov preselil k Real Madridu, se ne more izogniti trener Tottenhama André Villas-Boas, ki je moral o Balu razpravljati po porazu na prijateljski tekmi proti Monacu (2:5).

Bale na tekmi ni zaigral, domnevno zaradi poškodbe, neuradno pa zato, ker je trenerja zaprosil, da ne bi zaigral v kneževini. Carlo Ancelotti, ki je na trenerskem stolčku Reala nasledil Joséja Mourinha, je v začetku tedna razkril podrobnosti ponudbe za Bala - med drugim so v javnost prišli tudi podatki o načinu plačila -, kar je bila po mnenju Villas-Boasa nepravilna odločitev.

''Zaslužimo si več spoštovanja''

''Mislim, da ja,'' je na vprašanje, ali je Ancelotti z razkritjem ponudbe napravil napako, odgovoril Bale. ''Carlo je oseba, ki jo zelo spoštujem, z ozirom na to, da so ponudbo javno razkrili. Takšne primere ponavadi temeljito pregleda angleška nogometna zveza. Ogromno ljudi je govorilo o nogometašu, ki ni njihov, in zaslužimo si več spoštovanja. Govorice o neizbežnem prestopu niso resnične. Vse, kar smo se pogovarjali z Realom, je, da je Bale naš nogometaš in da ni naprodaj. Garetha imam zelo rad. Pogovarjamo se z Madridom, ker se kluba medsebojno spoštujeta zaradi pretopa Luke Modrića. Gradimo ekipo za prihodnjo sezono. Prihodnost načrtujemo z Balom, vendar se zavedamo, da je v nogometu vse mogoče,'' je dejal Villas-Boas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.