Šport > Nogomet
27 ogledov

Real bo Bala plačal na obroke: v petih letih

Dempsey Adebayor Bale Verthongen Stoke City Tottenham Premier League Anglija lig Reuters
Real Madrid in Tottenham razrešujeta zadnje podrobnosti prestopa Garetha Bala.

Ko je govor o "zadnjih podrobnostih" pred prestopom kakšnega nogometaša, gre navadno za dogovor o načinu plačila, prav tukaj pa se trenutno nahajata Real Madrid in Tottenham, poroča španski športni dnevnik MARCA. 

Pred prestopom Garetha Bala, ki naj bi znašal rekordnih 100 milijonov evrov, naj bi predsednik Florentino Pérez svojemu "kolegu" Danielu Levyju ponudil plačilo v petih letnih obrokih – prvi bi znašal 25 milijonov evrov.

"Pošteno bo stresel blagajno"

Madridski klub bi to vsoto plačal že poleti, ko bo prestop Valižana v vrste belega baleta tudi uraden. Real bi najdražjo igralsko investicijo v zgodovini tako poravnal v petih letihvsaj takšna je uradna ponudba, Tottenham pa že razmišlja, kako bi dobljeni denar takoj uporabil za okrepitve.

"Čeprav bo skupno prejel sto milijonov evrov, jih Tottenham to poletje ne bo dobil več kot 25, zato se bo moral pogajati za cenejše nakupe," piše MARCA. "Čeprav bo drago prodal igralca, to poletje ne bo mogel pripeljati pregrešno dragih. Ko bodo te podrobnosti urejene, bo velški nogometaš prišel na Santiago Bernabéu, čeprav bo blagajno v beli hiši njegovi prihod pošteno stresel."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.