Bale pobegnil ob omembi Ronalda

Foto: EPA
Foto: EPA
Zvezdnik madridskega Reala Gareth Bala ne želi odgovarjati na vprašanja o prihodnosti Cristiana Ronalda.
Oglej si celoten članek

Največje vprašanje letošnjega prestopnega roka je prihodnost portugalskega napadalca Cristiana Ronalda, ki naj bi zaradi obtožb o davčnih krštivah resno razmišljal o menjavi kluba. Ronaldo naj bi o nameri obvestil celo svoje soigralce, česar pa ti za zdaj ne želijo ne ovreči ne potrditi.

Z vprašanjem na temo prihodnosti najboljšega igralca na svetu se je med dobrodelnim golf turnirjem srečal tudi nekoč najdražji nogometaš vseh časov Gareth Bale.

Valižan, ki je imel v lanski sezoni ogromno težav s poškodbami, je britanskemu novinarju dogovoril na poizvedbo o svoji prihodnosti, ko pa je beseda nanesla na Ronalda, je bilo pogovora nemudoma konec.

"Zagotovo. Zakaj pa ne?" je na vprašanje, če si želi v prihodnji sezoni ponoviti uspeh iz Cardiffa, kjer je Real Madrid osvojil 12. lovoriko Lige prvakov, odgovoril Bale. "Uživam v dobrodelnem dogodku in veselim se jutrišnjega in prihajajočih dni," je dodal Valižan, ki se pripravlja na peto sezono v dresu kraljevega kluba.

Novinar je izkoristil priložnost, da bi Bala povprašal še o Ronaldu, a ta več kot očitno ni bil razpoložen. Vozniku je z roko gestikuliral, da je čas za odhod in se brez odgovora odpeljal naprej.

Teoretiki zarote v Balovi gesti vidijo potrditev, da Ronaldova prihodnost le ni tako zapečatena, kot trdi predsednik madridskega velikana Florentino Pérez.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:03 3. Julij 2017.

    Suze liju navijači Reala!Ja vsak lopov se enkrat ujame.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.