Šport > Nogomet
185 ogledov

Bale pobegnil ob omembi Ronalda

Cristiano Ronaldo Gareth Bale Real Madrid trening EPA
Zvezdnik madridskega Reala Gareth Bala ne želi odgovarjati na vprašanja o prihodnosti Cristiana Ronalda.

Največje vprašanje letošnjega prestopnega roka je prihodnost portugalskega napadalca Cristiana Ronalda, ki naj bi zaradi obtožb o davčnih krštivah resno razmišljal o menjavi kluba. Ronaldo naj bi o nameri obvestil celo svoje soigralce, česar pa ti za zdaj ne želijo ne ovreči ne potrditi.

Z vprašanjem na temo prihodnosti najboljšega igralca na svetu se je med dobrodelnim golf turnirjem srečal tudi nekoč najdražji nogometaš vseh časov Gareth Bale.

Valižan, ki je imel v lanski sezoni ogromno težav s poškodbami, je britanskemu novinarju dogovoril na poizvedbo o svoji prihodnosti, ko pa je beseda nanesla na Ronalda, je bilo pogovora nemudoma konec.

"Zagotovo. Zakaj pa ne?" je na vprašanje, če si želi v prihodnji sezoni ponoviti uspeh iz Cardiffa, kjer je Real Madrid osvojil 12. lovoriko Lige prvakov, odgovoril Bale. "Uživam v dobrodelnem dogodku in veselim se jutrišnjega in prihajajočih dni," je dodal Valižan, ki se pripravlja na peto sezono v dresu kraljevega kluba.

Novinar je izkoristil priložnost, da bi Bala povprašal še o Ronaldu, a ta več kot očitno ni bil razpoložen. Vozniku je z roko gestikuliral, da je čas za odhod in se brez odgovora odpeljal naprej.

Teoretiki zarote v Balovi gesti vidijo potrditev, da Ronaldova prihodnost le ni tako zapečatena, kot trdi predsednik madridskega velikana Florentino Pérez.

Komentarjev 1
  • Avatar Džoser
    Džoser 16:03 03.julij 2017.

    Suze liju navijači Reala!Ja vsak lopov se enkrat ujame.