Bale se je odločil, pri Realu zelo presenečeni

Foto: Profimedia Gareth Bale
Nekoč najdražji nogometaš na svetu je upravi madridskega Reala sporočil svojo odločitev glede prihodnost.
Oglej si celoten članek

Gareth Bale trenutno nima zagotovljenega mesta v ekipi Zinedina Zidana, kar pa ga je ne odvrnilo od tega, da bi ostal v Madridu. Valižan, za katerega je Real leta 2013 odštel takrat rekordnih 100 milijonov evrov, je klubski upravi sporočil, da bo kariero nadaljeval v kraljevem klubu, pa čeprav se bo moral pod taktirko legendarnega francoskega stratega zadovoljiti z vlogo občasnega rezervista.

Bale je odločitev sporočil prek svojega agenta pred začetkom reprezentančnih obveznosti za nastop na evropskem prvenstvu 2020. Po poročanju španskih je odločitev dokončna, zato je upravi Reala naročil, naj se vzdrži kakršnihkoli pogajanj o njegovem prestopu.

Karte na mizi Bale grozi Realu: "51 milijonov, ali pa ostanem in igram golf!"

Pri Realu so nad odločitvijo presenečni. Upali so, da bodo za Bala iztržili lep kupček denarja. Njegova tržna vrednost je ocenjena na 70 milijonov evrov, a malokdo bi mu bil v tem trenutku pripravljen ponuditi 17 milijonov evrov letne plače, kolikor jih predvideva njegova pogodba z Realom. 

Bale se bo v prihodnji sezoni znašel v sekundarni vlogi pod vodstvom Zidana. Odločitev je sprejel na podlagi osebnih razlogov, saj so se z družino privadili na življenje v španski prestolnici.

S prihodom Luke Jovića, Eden Hazarda in Rodryga bo Bale težko našel mesto v prenatrpani zasedbi kraljevega kluba.

Foto: EPA Real, Manchester City, Gareth Bale

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.