Ballack ne bo mogel na SP!

Foto: Žurnal24 Usodni trenutek, ki je Ballacku zaprl vrata mundiala. (Foto: Reuters)
Hud udarec za nemško nogometno reprezentanco le mesec dni pred začetkom SP. Kapetan Michael Ballack zaradi poškodbe gležnja (s sobotne tekme) ne bo mogel v Južno Afriko.
Oglej si celoten članek

Manj kot mesec dni pred začetkom svetovnega nogometnega prvenstva iz nemške zvezde sporočajo, da njihov kapetan ne bo mogel igrati v Južni Afriki. Na sobotni finalni tekmi pokala FA si je član Chelseaja že v prvem polčasu poškodoval gleženj. Sicer ni prišlo do zloma, ima pa natrgane vezi. Gleženj bo moral dati v mavec in tudi, ko se ga znebi, bo moral še dva tedna hoditi s posebnim obuvalom. Na treninge se bo lahko vrnil šele čez osem tednov. Za Nemčijo je to velik udarec. Vse povedo besede selektorja Joachima Loewa: "Je naš kapetan in vsekakor naš vodja na terenu." Za elf je Ballack odigral 98 tekem in dal 42 golov. Nemško ekipo v Južni Afriki sicer v sklopu skupine D čakajo Avstralija, Srbija in Gana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.