Balotelli bo spet rdeče-črn

Foto: EPA
Foto: EPA
Od povratka na San Siro italijanskega reprezentanta po poročanju lokalnih medijev loči le še uspešno opravljen zdravniški pregled.
Oglej si celoten članek

Liverpoolov napadalec Mario Balotelli naj bi v torek opravil zdravniški pregled pred začetkom svoje druge epizode pri AC Milanu, ki ga je zapustil na začetku pretekle sezone.

Balotelli, na San Siro je kot velik zvezdnik prišel iz Manchester Cityja, je navduševal le v redkih valovih, potem ko se je v Milano vrnil po večletnem igranju za mestnega tekmeca Inter, Milan pa ga je označil za "gnilo jabolko" (predsednik Silvio Berlusconi) in lani poslal k Liverpoolu.

Rdeči so po odhodu Luisa Suáreza iskali zasilno rešitev, a Balotelli na Anfieldu ni predstavljal niti tega in uspel zabiti vsega peščico zadetkov, trener Brendan Rodgers pa mu je pred začetkom nove sezone jasno povedal, da si lahko poišče nov klub.

Več na goal.com/si.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.