Šport
53 ogledov

Balotelli bo spet rdeče-črn

Mario Balotelli EPA
Od povratka na San Siro italijanskega reprezentanta po poročanju lokalnih medijev loči le še uspešno opravljen zdravniški pregled.

Liverpoolov napadalec Mario Balotelli naj bi v torek opravil zdravniški pregled pred začetkom svoje druge epizode pri AC Milanu, ki ga je zapustil na začetku pretekle sezone.

Balotelli, na San Siro je kot velik zvezdnik prišel iz Manchester Cityja, je navduševal le v redkih valovih, potem ko se je v Milano vrnil po večletnem igranju za mestnega tekmeca Inter, Milan pa ga je označil za "gnilo jabolko" (predsednik Silvio Berlusconi) in lani poslal k Liverpoolu.

Rdeči so po odhodu Luisa Suáreza iskali zasilno rešitev, a Balotelli na Anfieldu ni predstavljal niti tega in uspel zabiti vsega peščico zadetkov, trener Brendan Rodgers pa mu je pred začetkom nove sezone jasno povedal, da si lahko poišče nov klub.

Več na goal.com/si.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.