Šport > Nogomet
62 ogledov

Balotelli utišal dvomljivce

mario balotelli Instagram
Italijanskega reprezentanta je strokovni komentator in nekdanji nogometaš Robbie Savage označil za "patetičnega", ker je tožil nad slabim počutjem, zdaj pa je dokazal, da ni lagal

Mario Balotelli se je znašel v novem "izmenjevanju mnenj" prek družbenih omrežij, kjer je tokrat odgovoril upokojenemu nogometašu Robbieju Savagu, potem ko je nekdanji vezist Manchester Uniteda napadalca Liverpoola ostro kritiziral, ker je zaradi bolezni izpustil ponovljeno tekmo pokala FA proti Blackburn Rovers.

Trener Brendan Rodgers je ob napredovanju v polfinale potrdil, da je italijanski reprezentant v torek pripotoval v Blackburn, a se kmalu vrnil domov, ker je tožil nad slabim počutjem.

Tekma pri Blackburnu je bila že druga zaporedna, ki jo je precej na lastno pest izpustil kontroverzni napadalec, ki na sobotnem derbiju z Arsenalom ni igral zaradi manjše poškodbe, Savage pa je menil, da je takšno obnašanje Italijana ganskih korenin sramotno, sploh ker je bilo v igri polfinale pokala FA.

"Patetično, kajne? Zamudil boš četrtfinale pokala FA? Ne vem, kako slabo se počuti, toda izpustiti četrtfinale pokala FA, ko se počutiš malce bolnega? Nesmisel. Jaz bi moral biti zelo, zelo bolan, da bi izpustil to tekmo," se je za BT Sport pohvalil Savage.

Balotellijev odgovor je prišel hitro, prek njegovega "PR aparata" Instagrama, na katerem je objavil fotografijo s termometrom, ki je kazal 38,7 stopinje Celzija ali 1,7 stopinje več od normalne telesne temperature.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.