Balotelli končal tekmovanje

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Maria Balotellija zaradi poškodbe stegenske mišice ne bo v polfinalnem obračunu pokala konfederacij.
Oglej si celoten članek

Italijanski selektor Cesare Prandelli v polfinalnem obračunu pokala konfederacij, ki te dni poteka v Braziliji, ne bo mogel računati na napadalca Maria Balotellija, ki bo zaradi poškodbe stegenske mišice izpustil obračun. Balotelli je bil strelec zadetka za vodstvo s 3:2 v četrtfinalu z Japonsko, ki jo je Italija premagala s 4:3.

Dvaindvajsetletni napadalec Milana je v brazilski Fortalezi opravil zdravniški pregled, ki je pokazal natrgano mišico na levi nogi. Na podlagi nadaljnjih preiskav in nogometaševega počutja pa se bodo v italijanskem taboru sproti odločili, ali bo Balotelli pripravljen za zadnje dejanje, morebitno finalno tekmo ali tekmo za 3. mesto.

Tekmovanje, ki velja za nekakšno generalko pred svetovnim prvenstvom, ki bo v Braziliji prihodnje leto, je po poškodbi rame že moral zapustiti še en Italijan Ignazio Abate, prav tako je po poškodbi glave vprašljiv Riccardo Montolivo.

V drugem polfinalu se bodo gostitelji tekmovanja iz Brazilije merili z južnoameriški tekmeci iz Urugvaja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.