Šport > Nogomet
22 ogledov

Balotelli končal tekmovanje

mario balotelli Reuters
Maria Balotellija zaradi poškodbe stegenske mišice ne bo v polfinalnem obračunu pokala konfederacij.

Italijanski selektor Cesare Prandelli v polfinalnem obračunu pokala konfederacij, ki te dni poteka v Braziliji, ne bo mogel računati na napadalca Maria Balotellija, ki bo zaradi poškodbe stegenske mišice izpustil obračun. Balotelli je bil strelec zadetka za vodstvo s 3:2 v četrtfinalu z Japonsko, ki jo je Italija premagala s 4:3.

Dvaindvajsetletni napadalec Milana je v brazilski Fortalezi opravil zdravniški pregled, ki je pokazal natrgano mišico na levi nogi. Na podlagi nadaljnjih preiskav in nogometaševega počutja pa se bodo v italijanskem taboru sproti odločili, ali bo Balotelli pripravljen za zadnje dejanje, morebitno finalno tekmo ali tekmo za 3. mesto.

Tekmovanje, ki velja za nekakšno generalko pred svetovnim prvenstvom, ki bo v Braziliji prihodnje leto, je po poškodbi rame že moral zapustiti še en Italijan Ignazio Abate, prav tako je po poškodbi glave vprašljiv Riccardo Montolivo.

V drugem polfinalu se bodo gostitelji tekmovanja iz Brazilije merili z južnoameriški tekmeci iz Urugvaja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.