Balotelli: "Ne potrebujem psihologa"

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Kontroverzni Mario Balotelli je za Gazzetto dello Sport zatrdil, da v poletnem prestopnem roku ne namerava zapustiti Manchestra Cityja. Prihodnost italijanskega napadalca je pod vprašaj postavila njegova predstava na ligaški tekmi z Arsenalom, kjer se je z divjo predstavo in rdečim kartonom spet osramotil. Psihologa bojda ne potrebuje.
Oglej si celoten članek

"Moja prihodnost? Zakaj vedno govorite o Interju in Milanu namesto mene? Sem pri Cityju in ne nameravam zamenjati dresa," je Mario Balotelli povedal za italijanski športni dnevnik La Gazzetta dello Sport. "Zdaj samo razmišljam o osvojitvi naslova, ker sem prepričan, da bo (Manchester, op. p.) United storil napake. Zagotovo na tekmi z nami, potem pa, kdo ve."

Zdelo se je, da sta Balotelli in Manchester City po porazu pri Arsenalu, ko je Italijan dobil še enega v seriji rdečih kartonov, že izpadla iz bitke za naslov, a je United nato presenetljivo izgubil z Wiganom Athleticom, njegova prednost pa zdaj znaša pet točk. Cityjev trener Roberto Mancini je po porazu na stadionu Emirates pod vprašaj postavil celo Balotellijevo prihodnost pri sinjemodrih.

"Moratti (Lastnik Interja Massimo, op. p.) vedno govori dobro o meni. To mi je všeč, pozna me od mojega 15. leta. Za to sem mu hvaležen, ampak zdaj sem pri Cityju in ne vidim nobene druge možnosti," je še povedal Balotelli. "Ko sem bil pri Interju, sem klical mamo zaradi vsakega majhnega problema. Zdaj moram s tem opraviti sam. Najprej se moram izboljšati kot igralec. Imam srečo, da delam z Mancinijem. Je eden izmed najboljših trenerjev na svetu, morda celo najboljši. Po rdečem kartonu proti Arsenalu se je bal, da bi lahko dobil dolgo kazen, zato je o meni govoril z grdimi besedami. A eden drugemu sva razložila nekaj stvari. Vem, da verjame vame, vedno je verjel."

"Psihologi? Ne potrebujem jih!"

Nekateri so po njegovih izpadih spet izrazili mnenje, da bi njegovo kariero lahko rešila tudi pomoč psihologa, a se težavnemu 20-letniku to ne zdi potrebno. Po Balotellijevem mnenju je njegovo vedenje v medijih prenapihnjeno, izrazil pa je še upanje, da bo prišel dan, ko ga bodo sodili le po nogometnem znanju.

"Psiholog zame? Verjamem, da so psihologi pomembni. Včasih so lahko zelo uporabni, ampak ne potrebujem jih," je predlog zavrnil Balotelli. "Vsak dan nekaj pretiravajo o meni in želim si, da bi se to nehalo. Želim, da se me ocenjuje po tem, kaj storim na igrišču. Sem sramežljiv in preprost fant. Rad se zabavam s svojimi prijatelji in se vedno trudim, da nisem nikomur v napoto."

Foto: Twitter Mario Balotelli kolo kolesar Twitter

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.