Balotelli v mladce metal puščice

Foto: Žurnal24 Balotelli kljub velikim količinam denarja ostaja "kralj ulice" ... (Foto: EPA)
Mario Balotelli se z izjemno vnemo trudi, da bi medijem dal kar največ snovi za članke. Tematika spodnjega je denimo njegovo obmetavanje mladih nogometašev Manchester Cityja s puščicami za pikado.
Oglej si celoten članek

Verjetno eden najkontroverznejših nogometašev, kar jih premore zemeljska obla, Mario Balotelli je novega iz serije inicdentov storil iz dolgčasa. Šlo naj bi bolj za šalo kot zlo dejanje. Tiskovni predstavnik Manchester Cityja pa je zatrdil, da pri pri obmetavanju s puščicami za pikado ni bil nihče poškodovan in da bodo zadevo rešili znotraj kluba.

Balotelli je sicer na bojni nogi s trenerjem Robertom Mancinijem, ki je dejal da mora odrasti in se vesti odgovorno. Na tekmi Evropske lige z Dinamom iz Kijeva je Italijan bolj ali manj po neumnosti prejel rdeči karton, sinje modri pa so pomahali v slovo tekmovanju. Selektor azzurov Cesare Prandelli pa ga je v skladu s svojim etičnim kodeksom zaradi tega prečrtal s seznama reprezentantov za tekmi s Slovenijo in Estonijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.