Šport > Nogomet
10 ogledov

Balotelli v mladce metal puščice

Balotelli kljub velikim količinam denarja ostaja "kralj ulice" ... (Foto: EPA) Žurnal24 main
Mario Balotelli se z izjemno vnemo trudi, da bi medijem dal kar največ snovi za članke. Tematika spodnjega je denimo njegovo obmetavanje mladih nogometašev Manchester Cityja s puščicami za pikado.

Verjetno eden najkontroverznejših nogometašev, kar jih premore zemeljska obla, Mario Balotelli je novega iz serije inicdentov storil iz dolgčasa. Šlo naj bi bolj za šalo kot zlo dejanje. Tiskovni predstavnik Manchester Cityja pa je zatrdil, da pri pri obmetavanju s puščicami za pikado ni bil nihče poškodovan in da bodo zadevo rešili znotraj kluba.

Balotelli je sicer na bojni nogi s trenerjem Robertom Mancinijem, ki je dejal da mora odrasti in se vesti odgovorno. Na tekmi Evropske lige z Dinamom iz Kijeva je Italijan bolj ali manj po neumnosti prejel rdeči karton, sinje modri pa so pomahali v slovo tekmovanju. Selektor azzurov Cesare Prandelli pa ga je v skladu s svojim etičnim kodeksom zaradi tega prečrtal s seznama reprezentantov za tekmi s Slovenijo in Estonijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.