Balotelli vihtel pesti v nočnem klubu?

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Napadalec AC Milana Mario Balotelli je zmago proti Cagliariju (2:1) proslavil v enem od nočnih klubov na Siciliji, kjer naj bi se zapletel v pretep z italijanskim pevcem in voditeljem Francescom Facchinettijem.
Oglej si celoten članek

Italijanski mediji poročajo o novem incidentu kontroverznega Maria Balotellija. AC Milan je na gostovanju na Siciliji premagal Cagliari (2:1), izenačujoči gol pa je v 87. minuti s prostega strela dosegel Balotelli, ki je nato z neprimerno gesto užalil domače navijače in si prislužil rumeni karton.

Italijanski reprezentant, ki ne bo smel zaigrati na tekmi proti Torinu, je zmago nad Cagliarijem proslavil v enem od nočnih klubov, kjer naj bi prišlo do fizičnega obračunavanja med njim med italijanskim pevcem in voditeljem Francescom Facchinettijem.

''Pet minut norosti, ki se je končala s posredovanjem telesnih stražarjev. Na eni strani Balotelli in njegov brat Enoch, na drugi pa Facchinetti in njegovi prijatelji. Prerivanje, klofute, žaljivke, nekaj udarcev. Zakaj? Razlogi so trivialni, a takšni so fantje,'' piše italijanski dnevnik La Gazzetta dello Sport.

Facchinetti je poročanje italijanskega dnevnika negiral z objavo na socialnem omrežju Twitter, kjer je objavil fotografijo v družbi Maria Balottelija in zapisal: ''Tako sva se pretepala z Balotellijem, čestitam Gazzetti za potegavščino''. Ali je bila fotografija posneta pred ali po domnevnem prerivanju, ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.