Šport > Nogomet
50 ogledov

Balotelli vihtel pesti v nočnem klubu?

mario balotelli francesco fachinetti Reševalni pas/Twitter
Napadalec AC Milana Mario Balotelli je zmago proti Cagliariju (2:1) proslavil v enem od nočnih klubov na Siciliji, kjer naj bi se zapletel v pretep z italijanskim pevcem in voditeljem Francescom Facchinettijem.

Italijanski mediji poročajo o novem incidentu kontroverznega Maria Balotellija. AC Milan je na gostovanju na Siciliji premagal Cagliari (2:1), izenačujoči gol pa je v 87. minuti s prostega strela dosegel Balotelli, ki je nato z neprimerno gesto užalil domače navijače in si prislužil rumeni karton.

Italijanski reprezentant, ki ne bo smel zaigrati na tekmi proti Torinu, je zmago nad Cagliarijem proslavil v enem od nočnih klubov, kjer naj bi prišlo do fizičnega obračunavanja med njim med italijanskim pevcem in voditeljem Francescom Facchinettijem.

''Pet minut norosti, ki se je končala s posredovanjem telesnih stražarjev. Na eni strani Balotelli in njegov brat Enoch, na drugi pa Facchinetti in njegovi prijatelji. Prerivanje, klofute, žaljivke, nekaj udarcev. Zakaj? Razlogi so trivialni, a takšni so fantje,'' piše italijanski dnevnik La Gazzetta dello Sport.

Facchinetti je poročanje italijanskega dnevnika negiral z objavo na socialnem omrežju Twitter, kjer je objavil fotografijo v družbi Maria Balottelija in zapisal: ''Tako sva se pretepala z Balotellijem, čestitam Gazzetti za potegavščino''. Ali je bila fotografija posneta pred ali po domnevnem prerivanju, ni znano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.