"Barça kliče za Cesca, a ga ne damo"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
FC Barcelona kliče v London, a Arsenal ostaja neomajen: "Ne bomo mu dovolili oditi."
Oglej si celoten članek

Član upravnega odbora Arsenala, Peter Hill-Wood, je potrdil, da so je FC Barcelona poklicala na Emirates Stadium in se zanimala za nakup Cesca Fabregasa. "Ja, res so govorili z nami zaradi Cesca. Smo v stikih, a za zdaj niso dali uradne ponudbe. Tako ali tako pa mu ne bomo dovolili oditi. Cesc prihaja iz Barcelone, zato ga razumemo, da želi nazaj." Že tretje poletje zapored se govori o prestopu 24-letnega španskega vezista nazaj v Barcelono, a Arsenal svojega stališča ne spreminja - želji svojega najboljšega igralca nočejo prisluhniti.


Arsenal in Tottenham želita 19-letnega Christiana Eriksena, a ta noče zapustiti Ajaxa. "Vse vem o Tottenhamu. Imajo odlične igralce. So dobra ekipa. In seveda poznam tudi Arsenal. Igrajo zelo lep nogomet. A sam za naslednji korak še nisem pripravljen, zato ostajam v Amsterdamu." Zato pa si prestopa k topničarjem želi Chris Samba, a bi tega talentiranega branilca Blackburn rad zadržal. Arsenal se s Sambo že pogovarja, prav tako z Garyjem Cahillom (Bolton).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.