Šport > Nogomet
17 ogledov

"Barça kliče za Cesca, a ga ne damo"

Kje bo svojo športno pot nadaljeval Cesc Fabregas? (Foto: Reuters) Žurnal24 main
FC Barcelona kliče v London, a Arsenal ostaja neomajen: "Ne bomo mu dovolili oditi."

Član upravnega odbora Arsenala, Peter Hill-Wood, je potrdil, da so je FC Barcelona poklicala na Emirates Stadium in se zanimala za nakup Cesca Fabregasa. "Ja, res so govorili z nami zaradi Cesca. Smo v stikih, a za zdaj niso dali uradne ponudbe. Tako ali tako pa mu ne bomo dovolili oditi. Cesc prihaja iz Barcelone, zato ga razumemo, da želi nazaj." Že tretje poletje zapored se govori o prestopu 24-letnega španskega vezista nazaj v Barcelono, a Arsenal svojega stališča ne spreminja - želji svojega najboljšega igralca nočejo prisluhniti.


Arsenal in Tottenham želita 19-letnega Christiana Eriksena, a ta noče zapustiti Ajaxa. "Vse vem o Tottenhamu. Imajo odlične igralce. So dobra ekipa. In seveda poznam tudi Arsenal. Igrajo zelo lep nogomet. A sam za naslednji korak še nisem pripravljen, zato ostajam v Amsterdamu." Zato pa si prestopa k topničarjem želi Chris Samba, a bi tega talentiranega branilca Blackburn rad zadržal. Arsenal se s Sambo že pogovarja, prav tako z Garyjem Cahillom (Bolton).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.