Šport > Nogomet
17 ogledov

Sanchez: "Odhajam v Barcelono"

Alexis Sanchez EPA
Dozdajšnji univerzalni vezist Udineseja Alexis Sanchez ni daleč od prestopa v Barcelono. V Kataloniji bi se že v ponedeljek utegnil pojaviti na zdravniškem pregledu.

Dosedanji soigralec Samirja Handanovića pri Udineseju, Čilenec Alexis Sanchez, bi že v nekaj dneh utegnil postati član Barcelone, poroča več španskih virov. "Odhajam v Barcelono," naj bi Alexis Sanchez te dni rekel svojim soigralcem v reprezentanci, potem ko je zaključil telefonski klic s svojim agentom Fernandom Felicevichem. Čilski dnevnik La Tercera še poroča, da je dogovor med Barcelono in Udinesejem vreden 38 milijonov evrov, Sanchez pa naj bi podpisal za štiri leta.

Tudi podpredsednik katalonskega kluba Josep Maria Bartomeu je potrdil pogajanja z Videmčani, ki bi se lahko kmalu razpletla. Nato je na vrsti dogovarjanje o igralčevih pogojih in po španskih informacijah naj bi bil Sanchez v Barceloni na zdravniškem pregledu že v ponedeljek. Vsestranski vezist se bo nato pridružil reprezentanci Čila, ki jo v Argentini od 1. do 24. julija čaka Copa America. Za Udinesejem je sicer odlična sezona, četrto mesto v Serie A, Sanchez pa je bil med ključnimi nogometaši.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.