Šport > Nogomet
17 ogledov

Özil: "Barço lahko premagamo"

Özil Real Madrid podpis predstavitev dres novinarska EPA
Mesut Özil je naslednji v vrsti realovcev, ki je odkrito priznal, da je bila Barcelona v finalu Lige prvakov izrazito boljša od Manchester Uniteda, a v isti sapi dodal, da naslednjo sezono Katalonce lahko premagajo.

Nemški reprezentant turških korenin Mesut Özil je sprva spregovoril o svoji prvi sezoni v Španiji. Z Real Madridom je osvojil kraljevi pokal, v prvenstvu je končal na drugem mestu, v Ligi prvakov pa so obstali v polfinalu, ko jih je izločila Barcelona. "Sezona je bila zelo dobra, kar se mene tiče. Napravil sem korak naprej in osvojil trofejo. In zato sem se preselil sem: da osvajam naslove," je sprva dejal Özil. V svoji prvi sezoni na Santiagu Bernabeu je 22-letnik v vseh tekmovanjih zabil deset zadetkov in prispeval kar 25 podaj.

Sezona bi bila za Nemca in beli balet še uspešnejša, če ne bi bili njihovi največji tekmeci iz Barcelone tako uspešni. Katalonci so Real prehiteli v prvenstvu in ga izločili v Ligi prvakov. Da bi bilo vse še huje, so Leo Messi in druščina slavili tudi v finalu Lige prvakov, kjer jim nogometaši Manchester Uniteda niso segli niti do kolen. "Videli ste finale. Barcelona je bila boljša. Nam ni uspelo in zaradi tega smo žalostni. Toda vemo, kakšen potencial premoremo. Barcelono lahko premagamo," je v optimističnem slogu zaključil Mesut Özil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.