Šport > Nogomet
12 ogledov

Barcelona: 84 priprtih, 130 poškodb

1/8
Žurnal24 main
Silno navijaško navdušenje se je v Barceloni, kjer so sinoči slavili naslov evropskega klubskega prvaka, pri nekaterih sprevrglo v divjanje, zaradi katerega pristojni za red in mir še zdaleč niso imeli spokojne noči.

Nekateri v Barceloni so ob proslavljanju nogometne zmage katalonskega moštva na Wembleyju prestopili mejo dovoljenega. Policija je v drugem največjem mestu v Španiji imela polne roke dela. Ponoči so priprli 84 razgrajačev, ki so kalili javni red in mir z metanjem različnih predmetov, uničevanjem prometne signalizacije ter avtobusnih postajališč.

Polne roke dela so imeli tudi na urgenci. Po informacijah služb za nujno medicinsko pomoč v katalonski prestolnici so med nočnim bučnim proslavljanjem morali oskrbeti 130 poškodovancev, ki so utrpeli večinoma lažje poškodbe. Med poškodovanimi je bilo kar 37 pripadnikov policije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.