Šport > Nogomet
33 ogledov

Wenger: "Fabregas ostaja"

Fabregas, Arsenal EPA
Čeprav je trener nogometašev Arsenala Arsene Wenger še pred tednom dni pristal na odhod Cesca Fabregasa, pa se je zdaj očitno premislil in pravi, da Španec ostaja.

Francoz na klopi nogometašev Arsenala Arsene Wenger je prepričan, da ne bo prišlo do prestopa Cesca Fabregasa v Barcelono.

"Španski mediji že celo večnost namigujejo, da bo Fabregas okrebil Barcelono. Moram biti jasen. Fabregas je že dolgo član Arsenala in tako bo ostalo tudi v prihodnje," je za francoski Telefoot dejal Wenger, ki se ne želi odreči svojemu kapetanu. V svoji ekipi še naprej želi videti tudi Samirja Nasrija, ki ima pogodbo z Londončani do leta 2012, v svoje vrste pa ga vabi Manchester United. "Želimo ga zadržati v klubu. Moja želja je, da ostane, saj je njegov napredek neverjeten. Arsenal je pravi klub za razvoj nejegove kariere," je prepričan Francoz.

Nova obraza v Valencii
Španec Dani Parejo in Francoz Adil Rami sta nova obraza v Valencii, ki je v minuli sezoni osvojila tretje mesto v španskem nogometnem prvenstvu. Španski mediji poročajo, da je bil prestop 22-letnega domačega igralca sredine igrišča iz Getafeja v Valencio vreden šest milijonov evrov. Parejo je pred tem igral za Real Madrid in Queens Park Rangers. Rami je v zadnji sezoni kot posojen igralec nastopal za francoski Lille. "Netopirje" je v poletnem prestopnem roku okrepil tudi brazilski vratar Diego Alves, nekdanji igralec Almerie.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.