Barça poklicala Inter: za "Sarmo" ponuja 23 milijonov €

Foto: EPA
Foto: EPA
Po poročanju spletne strani italijanskega športnega dnevnika La Gazzetta dello Sport je Barcelona resno zagrizla za slovenskega reprezentančnega vratarja Samirja Handanovića. Padla naj bi tudi že prva ponudba, ki pa ni zadovoljila predsednika kluba Massima Morattija.
Oglej si celoten članek

"Barcelona je 'padla' na vratarja Samirja Handanovića," poroča spletna stran italijanskega športnega dnevnika La Gazzetta dello Sport. "Iz Blaugrane je že prišel telefonski klic predsedniku Nerazzurrov Massimu Morattiju, med katerim je bilo ponujenih 23 milijonov za pogodbo vratarja. Moratti ocenjuje ponudbo, ki jo imajo v tem trenutku za nizko. Če pa se ponudba Kataloncev dvigne na 30 milijonov, bi se posel lahko sklenil."

Povezovanje slovenskega reprezentančnega vratarja Samirja Handanovića z odhodom iz Interja je bilo aktualno že pred časom, ko se je tudi prvič omenilo zanimanje Barcelone. Katalonski velikan ob napovedi svoje številke ena, Víctorja Valdésa, da ne bo podaljšal pogodbe, ki se mu izteče leta 2014, namreč pospešeno išče njegovo zamenjavo.

Valdés jim bo očitno šel na roko, ker kluba ne bo zapustil že poleti. To naj bi močno razveselilo trenerja Tita Vilanovo, ki skupaj s športnim direktorjem in nekdanjim vratarjem Andonijem Zubizarreto že dalj časa neuspešno pregleduje tržišče, kjer so se kot favoriti za prihod na Camp Nou vzpostavili mladi nemški reprezentant Marc-André Ter Stegen (Borussia Mönchengladbach), izkušeni Španec Pepe Reina (Liverpool) in njegov mlajši rojak Vicente Guaita (Valencia).

Veter sprememb v Milanu

Novica o zanimanju Barçe za Handanovića je prvič udarila konec aprila, ko je Sky Sport 24 poročal o tem, da je na mizo Interja prišla 30 milijonov evrov težka ponudba. Handanovićevi zastopniki in milanski klub so kasneje zanikali govorice in dodali, da je "Sarma" srečen na San Siru.

Pri Interju se po katastrofalni sezoni, v kateri je klub ostal celo brez uvrstitve v evropska tekmovanja, sicer obetajo velike spremembe. Trenerja Andreo Stramaccionija je že zamenjal nekdanji strateg Napolija Walter Mazzarri, medtem pa se predsednik Moratti za nakup deleža kluba že dalj časa pogaja z ekstravagantnim Indonezijcem Erickom Thohirjem.

Tudi s pomočjo priliva vzhodnih milijonov želijo pri Interju spet obuditi sanje o novem stadionu, ki bi ga skupaj z mestnimi rivali AC Milanom zgradili na hipodromu poleg njunega legendarnega domovanja San Sira.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.