Barça pri Abidalu odkrila tumor

Foto: Žurnal24 Abidal igra verjetno najboljšo sezono v karieri, kjer se je povsem ustalil v osr
Šokantne novice prihajajo iz Barcelone. Katalonski klub je na svoji spletni strani namreč objavil, da so na jetrih branilca Erica Abidala odkrili tumor. Francoz bo v petek operiran.
Oglej si celoten članek

Eric Abidal bo operacijo prestal v petek, poseg pa bo na Hospital Clínic de Barcelona opravil doktor Josep Fuster Obregon. "Skladno z željami nogometaša klub v tem trenutku zahteva maksimalno spoštovanje zasebnosti," so v skopi izjavi za javnost še zapisali na fcbarcelona.com.

Kako hitro se lahko vse spremeni. Abidal je v letošnji sezoni igral na najvišji ravni in po poškodbi Carlesa Puyola v osrčju obrambe brezhibno nadomeščal sicer nezamenljivega kapetana. V letošnji sezoni je odigral že 35 tekem in zabil svoj prvi uradni gol za Barcelono, ki je Katalonce proti Athleticu Bilbau poslala v nadaljnje tekmovanje. Popularni "Abi" velja tudi za enega izmed vodij v slačilnici, njegov dom pa je prizorišče mnogih skupnih večerij med soigralci, ki naj bi bile temelj dobrega vzdušja v ekipi.

Novica je med nogometaši sprožila pravi val odzivov. Na Twitterju so se s sporočili podpore francoskemu braniclu oglasili igralci s celega sveta:

Andrés Iniesta: "Od tukaj bi rad izrazil svojo popolno podporo Ericu Abidalu. Prepričan sem, da bo vse v redu, saj si to zasluži. Je prava zverina!"

Carles Puyol: "Drži se Abi!!! Vsi smo s tabo. Si zelo močan in to boš gotovo premagal!"

Cristiano Ronaldo: "Upam, da bo z Abidalom vse v redu, in da se bo kmalu vrnil."

Francesc Fábregas: "Veliko podpore in veliko moči Ericu Abidalu. Slabe novice za nogomet. Treba je uživati vsak dan, vedno."

Diego Forlán: "Vsa moja podpora in veliko poguma Ericu Abidalu in njegovi družini! Prepričan sem, da bo vse v redu. Srečno!"

Jack Wilshere: "Prav tako mislim na Erica Abidala, žalostno. Upam, da si opomore, in začne kmalu spet igrati ... Izvrsten igralec."

Kaka: "Kakšne žalostne novice o Ericu Abidalu, tumor na jetrih! Molimo zanj ... Bog blagoslovi!" 

Rio Ferdinand: "Pravkar sem slišal, da so Ericu Abidalu odkrili raka. Mislim nate. Človek je bil kot skala, tudi proti Arsenalu."

Ronaldo: "Zelo žalosten. Upam, da si kmalu opomore."

Santi Cañizares: "Prebral sem to o Abidalu in nimam besed ... Želim mu vse najboljše, saj si to zasluži ..."

Carlos Moyá, nekdanji tenisač: "Veliko podpore Abidalu, mlad je še, močan in borben. Gotovo si bo opomogel."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.