Barça v polfinalu s Tunizijci ali Katarci

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Evropska prvakinja Barcelona in južnoameriški šampion Santos, ki sta avtomatično uvrščena v polfinale klubskega svetovnega prvenstva, sta v četrtek dobila možna nasprotnika. Katalonci se bodo v Jokohami pomerili z zmagovalcem dvoboja med tunizijskim Esperancem in katarskim Al Saddom, za katerega igra nekdanji nogometaš Lyona Abdul Kader Keïta. Barcelona bo na klubskem SP sodelovala tretjič in lovila svoj drugi naslov.
Oglej si celoten članek

Barcelona, evropski nogometni prvak, bo v polfinalu svetovnega klubskega prvenstva 15. decembra v Jokohami na Japonskem igrala z zmagovalcem tekme med tunizijsko ekipo Esperance in Al Saddom iz Katarja, so določili na žrebanju v Jokohami.

Južnoameriški prvak Santos bo 14. decembra v Tojoti v prvem polfinalu igral z boljšim iz dvoboja med mehiškim Monterreyem ter zmagovalcem prvega kroga med Auckland Cityjem z Nove Zelandije in zmagovalcem japonskega prvenstva, ki še ni znan. Slednje srečanje bo 8. decembra v Tojoti. Za japonski naslov se borijo Kašiva Reysol, Gamba Osaka in Nagoja Grampus, ki jih ločijo tri točke, do konca prvenstva 3. decembra pa so še trije krogi.

Četrtfinalni tekmi svetovnega klubskega pokala bosta 11. decembra v Tojoti, finalni dvoboj pa bo 18. decembra v Jokohami. Lani je naslov prvaka osvojil milanski Inter.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.