Barcelona na El Clásicu s prav posebnimi dresi

Foto: Epa
Foto: Epa
Katalonski velikan je navijačem ponudil posebno verzijo opreme.
Oglej si celoten članek

Klubi v španski La Ligi se približujejo polovici tekmovalnega obdobja. Na vrhu je madridski Atlético z Janom Oblakom, lovita ga Real Madrid in Barcelona.

Drugi El Clásico v letošnji sezoni, potem ko je prvega na Camp Nouu dobil Madrid (1:3), se bo odvil v španski prestolnici. Na sporedu bo 11. aprila na stadionu Alfredo di Stéfano, kjer med prenovo Bernabéuja domače tekme igra "beli balet".

Kaotične razmere Realovci ne morejo domov

In na omenjenem srečanju bo Barcelona nastopila s prav posebnimi dresi. Katalonski gigant je za letošnjo sezono predstavil pet kompletov opreme, za srečanje proti največjemu rivalu se bo očitno poslužil unikatnega designa.

Dres za El Clásico ima ob klasičnih azurno-granatnih odtenkih še pridih katalonske zastave v rumeno-rdeči kombinaciji. 

"To je združitev ponosa Barcelone in njenih korenin," so ob predstavitvi dresov zapisali pri Barceloni.

Barça se bo v naslednjih dneh posvetila bojem v španskem superpokalu, kjer bodo njeni konkurenti Real Madrid, Real Sociedad in Athletic Bilbao. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.