Barcelona nadoknadila zaostanek

Foto: Žurnal24 Španski superpokal - Barcelona : Sevilla Foto: Žurnal24 Španski superpokal - Barcelona : Sevilla Foto: Žurnal24 Španski superpokal - Barcelona : Sevilla Foto: Žurnal24 Španski superpokal - Barcelona : Sevilla Foto: Žurnal24 Španski superpokal - Barcelona : Sevilla Foto: Žurnal24 Španski superpokal - Barcelona : Sevilla Foto: Žurnal24 Španski superpokal - Barcelona : Sevilla Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Barcelona je na domačem stadionu Camp Nou proti Sevilli na krilih Lionela Messija, ki je zadel trikrat, nadoknadila zaostanek 1:3 s prve tekme in osvojila španski superpokal.
Oglej si celoten članek

Na tekmi svoje priložnosti ni dobil Zlatan Ibrahimović, kar bi že lahko dalo kakšen znak, da bo v prihodnjih dnevih zapustil katalonske vrste.
Da bo Barcelona krenila na končno zmago je dala vedeti že na začetku. Po avtogolu Konka v 14. minuti je na sceno stopil Lionel Messi, ki je najprej zadel v 25. minuti, nato pa tik pred koncem prvega polčasa Barcelono popeljal v vodstvo 3:0, ki je domačim že zadoščala za osvojitev superpokala. A katalonski stroj se kljub ugodnem rezultatu še ni ustavil mleti. V 90. minuti je piko na i postavil argentinski virtuoz Lionel Messi, ki je Sevilli zabil še svoj tretji zadetek na tekmi.


Španski superpokal, povratna tekma:

*Barcelona : Sevilla 4:0 (3:0) /1:3/
Konko (14/ag), Messi (25, 44, 90)

 

/rezultat prve tekme na stadionu Sancheza Pizjuana/

*moštvo z zvezdico je osvojilo španski superpokal

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.