"Barcelona ni varno mesto"

Foto: Epa
Foto: Epa
Predsednik Napolija je izrazil zaskrbljenost pred povratnim srečanjem osmine finala Lige prvakov proti Barceloni.
Oglej si celoten članek

Bližajo se odločilni obračuni elitnega evropskega nogometnega tekmovanja. Četrtfinale, polfinale in finale bodo odigrani v Lizboni, pred tem pa se morajo odviti še štirje povratni dvoboji osmine finala.

Ples kroglic Slovenska poslastica v četrtfinalu Lige prvakov

Eden od teh je obračun Barcelone in Napolija na stadionu Camp Nou. Katalonci so v rahli prednosti, saj so na prvi tekmi v Neaplju iztržili neodločen izid (1:1).

Predsenik Napolija, kontroverzni Aurelio de Laurentiis, je ob predstavitvi najnovejše okrepitve za italijanske medije spregovoril še nekaj besed o gostovanju njegove ekipe v Barceloni. Tam je, tako kot drugod po Španiji, število okužb s covidom-19 v zadnjem obdobju v porastu.

Srečanje med Barcelono in Napolijem je na sporedu 8. avgusta.

Liga prvakov Trabzonspor pač ni Manchester City: CAS zavrnil Turke!

"Če so se odločili, da bo končnica Lige prvakov v Lizboni, končnica Lige Evropa pa v Nemčiji, potem mislim, da bi naš dvoboj lahko odigrali na Portugalskem ali v Nemčiji. Ne razumem, zakaj bi morali igrati v mestu, kjer situacija ni varna," je dejal De Laurentiis.

Po podatkih španskih medijev so bili v Portu pripravljeni prevzeti organizacijo omenjene tekme, a naj bi bilo srečanje vendarle odigrano v Barceloni.

Alternativa Bodo Celje, Mura, Maribor in Olimpija Evropo lovili na Cipru?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.