Barcelona Oblaku že speljala zvezdniškega soigralca?

Foto: epa
Foto: epa
Po pisanju katalonskih medijev se bo v poletnem prestopnem roku zgodil velik prestop v elitni španski ligi.
Oglej si celoten članek

Francoski napadalec Antoine Griezmann je v zadnjih sezonah udarno orožje madridskega Atlética. Že v preteklem poletju se je veliko pisalo in govorilo o njegovi selitvi bodisi v Premier League bodisi v Barcelono, na koncu je napadalec ostal v španski prestolnici.

Po pisanju katalonskega časnika Mundo Deportivo pa se bo trud Kataloncev glede Griezmannovega prestopa vendarle obrestoval. Omenjeni medij namreč poroča, da sta obe strani dosegli dogovor o petletni predpogodbi, ki bo 26-letnika naslednje poletje pripeljala na Camp Nou.

Pred derbijem Oblak ponižen ob novem priznanju

Griezmann je ob Janu Oblaku ena glavnih moči trenerja Diega Simeoneja in njegova odkupna klavzula trenutno znaša 200 milijinov evrov, ta znesek pa se bo prepolovil z julijem 2018, ko Barcelona namerava angažirati zvezdnika.

"Blaugrana" je letošnjo sezono sicer začela odlično, saj prepričljivo vodi v La Ligi, v Ligi prvakov pa si je že zagotovila izločilne boje.

S prihodom Griezmanna bi okrepili napadalno vrsto, ki je po poškodbi Ousmaneja Dembéléja, kljub odličnim predstavam Lionela Messija in Luisa Suáreza, kadrovsko zelo "tanka".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.