Šport > Nogomet
1353 ogledov

Oblak ponižen ob novem priznanju

jan oblak Print Screen
Slovenski reprezentančni vratar tudi v letošnji sezoni navdušuje v dresu Atlético Madrida.

Jan Oblak je tri dni pred velikim madridskim derbijem 12. kroga La Lige, ko si bosta na stadionu Wanda Metropolitano nasproti stala Atlético in Real, dobil priznanje za najboljšega igralca Rojiblancosov v mesecu oktobru.

"Vedno sem zadovoljen, ko prejmem nagrado. Vsak mesec se priznanje podeli enemu igralcu, vendar mislim, da si ga zasluži ekipa. Vesel sem, vendar moramo delati naprej," je poudaril Škofjeločan.

"Ponosen sem, da igram prvo sezono na stadionu Wanda Metropolitano. Calderón je bil super, a Metropolitano je spektakularen."

Jan Oblak

"Sezona se je začela pred nekaj meseci odigrali smo veliko tekem. Počutim se dobro in upam, da bom tako nadaljeval in pomagal ekipi. Upam, da bomo še napredovali in igrali po najboljših močeh," je dodal 24-letnik.

Oblak se po selitvi na novo prizorišče nadeja enakih rezultatov, kot jih je Atlético dosegal v zadnjih sezonah. "Ponosen sem, da igram prvo sezono na stadionu Wanda Metropolitano. Calderón je bil super, a Metropolitano je spektakularen. Prepričan sem, da bomo na tem stadionu nadaljevali tako kot doslej."

Za konec je spregovoril še o derbiju z mestnim rivalom. "Derbi je pomembna tekma za vse, a še vedno samo ligaška tekma, enako kot prejšnji teden. Poskušali bomo zmagati, kot vedno. Prepričan sem, da bomo prikazali dober nogomet in upam, da bomo dosegli želeni rezultat."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice