Barcelona prihaja v Split

Foto: Žurnal24 Aktualni evropski in svetovni klubski prvak Barcelona bo prihodnje leto gostoval
Avgusta prihodnje leto bodo nogometaši Barcelone ob proslavi stote obletnice obstoja nogometnega kluba Hajduk gostovali v Splitu.
Oglej si celoten članek

Pogodba je že podpisana, zato zdaj ni nobenih ovir več, da zvezdniki Barcelone prihodnje leto ne bi nastopili na Poljudu.

Katalonci naj bi nastopili v najmočnejši zasedbi, Hajduk pa je moral pristati na vse stroge zahteve Barcelone. Splitčani si že letos želijo proslaviti še en jubilej, 30 let, odkar je bila v pokalu Uefa odigrana tekma med Hajdukom in nemškim HSV, zato si bo predsednik Hajduka Joško Svaguša v Hamburgu ogledal finalni dvoboj lige Europa in se poskušal dogovoriti za prihod HSV v Split že letos.

Tretji klub, ki bi ga radi Dalmatinci videli gostovati v Splitu ob proslavi stotega rojstnega dne, je torinski Juventus, ki je Hajduku dolžan prijateljsko srečanje še od odhoda Igorja Tudorja k stari dami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.