Šport > Nogomet
7 ogledov

Barcelona prihaja v Split

Aktualni evropski in svetovni klubski prvak Barcelona bo prihodnje leto gostoval Žurnal24 main
Avgusta prihodnje leto bodo nogometaši Barcelone ob proslavi stote obletnice obstoja nogometnega kluba Hajduk gostovali v Splitu.

Pogodba je že podpisana, zato zdaj ni nobenih ovir več, da zvezdniki Barcelone prihodnje leto ne bi nastopili na Poljudu.

Katalonci naj bi nastopili v najmočnejši zasedbi, Hajduk pa je moral pristati na vse stroge zahteve Barcelone. Splitčani si že letos želijo proslaviti še en jubilej, 30 let, odkar je bila v pokalu Uefa odigrana tekma med Hajdukom in nemškim HSV, zato si bo predsednik Hajduka Joško Svaguša v Hamburgu ogledal finalni dvoboj lige Europa in se poskušal dogovoriti za prihod HSV v Split že letos.

Tretji klub, ki bi ga radi Dalmatinci videli gostovati v Splitu ob proslavi stotega rojstnega dne, je torinski Juventus, ki je Hajduku dolžan prijateljsko srečanje še od odhoda Igorja Tudorja k stari dami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.