Barcelona se le uspela rešiti svojega zvezdnika

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pjanić se za eno sezono iz Barcelone seli v Bešiktaš.
Oglej si celoten članek

Nogometni reprezentant Bosne in Hercegovine Miralem Pjanić bo v tej sezoni kot posojen igralec Barcelone igral za Bešiktaš, sta v četrtek zvečer na svojih spletnih straneh zapisala kluba iz Španije in Turčije.

Enaintridesetletni Pjanić je lani poleti iz Juventusa za 60 milijonov evrov prestopil v Barcelono, pri katalonskem velikanu pa se ni izkazal.

Skupno je odigral le trideset tekem, od tega le 19 v španskem prvenstvu, v minuli sezoni pa se sploh ni vpisal med strelce. V tej sezoni na uvodnih treh tekmah španskega prvenstva ni bil v kadru Barcelone.

Foto: Profimedia Miralem Pjanić

"Barcelona in Bešiktaš sta dosegla dogovor o posoji Miralema Pjanića do 30. junija 2022," je na klubski spletni strani zapisala Barcelona, ki je vesela, da se je v krizi, katero preživlja, rešila nogometaša z eno najvišjih pogodb.

V Tuzli rojeni Pjanić je poleg Juventusa, Barcelone in zdaj Bešiktaša igral tudi za Metz, Lyon in Romo. Kreativni igralec sredine igrišča je za BiH na 101. tekmah dosegel 16 golov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.