Šport > Nogomet
1009 ogledov

Barcelona se le uspela rešiti svojega zvezdnika

Miralem Pjanić Profimedia
Pjanić se za eno sezono iz Barcelone seli v Bešiktaš.

Nogometni reprezentant Bosne in Hercegovine Miralem Pjanić bo v tej sezoni kot posojen igralec Barcelone igral za Bešiktaš, sta v četrtek zvečer na svojih spletnih straneh zapisala kluba iz Španije in Turčije.

Enaintridesetletni Pjanić je lani poleti iz Juventusa za 60 milijonov evrov prestopil v Barcelono, pri katalonskem velikanu pa se ni izkazal.

Skupno je odigral le trideset tekem, od tega le 19 v španskem prvenstvu, v minuli sezoni pa se sploh ni vpisal med strelce. V tej sezoni na uvodnih treh tekmah španskega prvenstva ni bil v kadru Barcelone.

Miralem Pjanić | Avtor: Profimedia Profimedia

"Barcelona in Bešiktaš sta dosegla dogovor o posoji Miralema Pjanića do 30. junija 2022," je na klubski spletni strani zapisala Barcelona, ki je vesela, da se je v krizi, katero preživlja, rešila nogometaša z eno najvišjih pogodb.

V Tuzli rojeni Pjanić je poleg Juventusa, Barcelone in zdaj Bešiktaša igral tudi za Metz, Lyon in Romo. Kreativni igralec sredine igrišča je za BiH na 101. tekmah dosegel 16 golov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice